maanantai 3. helmikuuta 2014

Nuhanenänä

Otsikkokin kertoo jo kaiken, eli sairaana ollaan. Miten tää voi olla edes mahdollista? Pitkästä aikaa mulla olis ollu vapaa viikonloppu ja mä meen sairastumaan. Lauantai kului siis lähestulkoon kokonaan nukkuessa, koska ei yksinkertaisesti pystynyt muuta tekemään. Noh, eikös sitä niin sanota, että tunnolliset sairastaa vapailla?
Ei mun viikonloppu kuitenkaa ihan niin surkea ollut. Kerettiin nimittäin piipahtamaan Joensuussa nopeesti perjantai-iltana. Käytiin syömässä Amarillossa ja keilaamassa Cosmicissa. Tosi kiva pikkupiristys tähän tylsään arkeen!
Kaikkein eniten tässä flunssassa ärsyttää vaan se, kun ei voi oikein tehdä mitään. Haluisin niiin kovasti salille tai ihan vaikka lenkillekki. Ei vaan oikein kehtaa, kun hyvä että muutenkaan saa välillä henkeä... Toinen juttu, tällä viikolla on just kaikki maholliset kokeet ja niihin pitäis yrittää lukea. Lauantaikin mun piti lukea enkun kokeeseen, mut kuten ylempänä kerroin, olo oli niin huono, ettei oikein pystynyt. Noh, sille ei mahda enää mitään, koska koe oli tänään. Matikan preliin voin kuitenki vaikuttaa vielä, joten taidanki lähtee vielä pikakertaamaan sitä!
Uus lempparismoothie: puolukka-banaani!
Nino jäi meillä käydessä pariks yöks yökylään ja käytin sitä sit korvessa juoksemassa. Ai, että oli ihana kuunnella sitä metsän hiljasuutta ihan kahestaan koiran kans, ja maisematki oli niin kauniit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! ♥